Belgische beursgenoteerde vennootschap die investeert in zorgvastgoed

Routebeschrijving

 

Nieuw hoofdkantoor

Door de groei van de Vennootschap tijdens de voorbije jaren, heeft Aedifica besloten te verhuizen. Er werd gekozen voor een modern gebouw dat goed ontsloten is met het openbaar vervoer. Het nieuwe hoofdkantoor is gelegen in het centrum van de Europese wijk in Brussel en bevindt zich in de nabijheid van meedere stations en metrolijnen, waardoor de locatie vlot bereikbaar is voor zowel Aedifica's werknemers als haar internationale klanten. Bovendien heeft het gebouw het BREAAM "Excellent" certificaat, dat de duurzaamheidsprestaties van het gebouw beoordeelt en een laag energieverbruik garandeert.

Sinds 22 mei 2018 is dit ons nieuwe bezoek- en postadres:

     Belliardstraat 40 (bus 11)
     B-1040 Brussel - België

Aarzel niet om ons te contacteren als u verder nog vragen heeft over onze nieuwe locatie.

 

CO2-neutraal

Aedifica is zich bewust van haar CO2-uitstoot en ondersteunt daarom gecertificeerde klimaatprojecten om de CO2-voetafdruk van het hoofdkantoor te compenseren en zo CO2-neutraliteit te bereiken. Voor die inspanning heeft Aedifica het CO2-NEUTRAL label behaald (in lijn met de PAS 2060, de internationale standaard voor CO2-neutraliteit).

Het CO2-NEUTRAL label garandeert dat Aedifica zijn lokale en wereldwijde klimaatimpact actief berekent, vermindert en compenseert. In tegenstelling tot "greenwashing", kan dit label alleen bereikt worden door het leveren van serieuze klimaatinspanningen.

Aedifica steunt Green Sahel, een project dat focust op het herstel van ecosystemen in Burkina Faso, en het Paradigm Project, dat focust op armoedebestrijding in Kenia.

                     CO2 logic neutral aedifica

 

Aedifica toegangsplan Belliard 40

 

Aedifica NV

Openbare gereglementeerde 
vastgoedvennootschap naar Belgisch recht

Belliardstraat 40 (bus 11)
B-1040 Brussel
België
Tel.: +32 2 626 07 70
Fax: +32 2 626 07 71
info[at]aedifica.eu