Belgische beursgenoteerde vennootschap die investeert in zorgvastgoed

Routebeschrijving

 

Hoofdkantoor

Aedifica's hoofdkantoor bevindt zich in een modern en vlot bereikbaar gebouw in het centrum van de Europese wijk in Brussel, in de nabijheid van verschillende mogelijkheden qua openbaar vervoer (trein- en metrostations). Bovendien heeft het gebouw het BREAAM "Excellent" certificaat, dat de duurzaamheidsprestaties van het gebouw beoordeelt en een laag energieverbruik garandeert.

Dit is ons bezoek- en postadres:

     Belliardstraat 40 (bus 11)
     B-1040 Brussel - België

Aarzel niet om ons te contacteren als u verder nog vragen heeft over onze locatie.

 

CO2-neutraal

Aedifica is zich bewust van haar CO2-uitstoot en ondersteunt daarom gecertificeerde klimaatprojecten om de CO2-voetafdruk van het hoofdkantoor te compenseren en zo CO2-neutraliteit te bereiken. Voor die inspanning heeft Aedifica het CO2-NEUTRAL label behaald (in lijn met de PAS 2060, de internationale standaard voor CO2-neutraliteit).

Het CO2-NEUTRAL label garandeert dat Aedifica zijn lokale en wereldwijde klimaatimpact actief berekent, vermindert en compenseert. In tegenstelling tot "greenwashing", kan dit label alleen bereikt worden door het leveren van serieuze klimaatinspanningen.

Aedifica ondersteunt een project rond zuiver water in Oeganda, dat als doel heeft huishoudens veilige drinkwaterbronnen te bieden en tegelijkertijd de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, en het Zambia AgroForestry Project, dat duurzame landbouw en bosbehoud in Zambia ondersteunt.

                     CO2 logic neutral aedifica

 

Aedifica toegangsplan Belliard 40

 

Aedifica NV

Openbare gereglementeerde 
vastgoedvennootschap naar Belgisch recht

Belliardstraat 40 (bus 11)
B-1040 Brussel
België
Tel.: +32 2 626 07 70
Fax: +32 2 626 07 71
info[at]aedifica.eu